Ще се случи отново! Британски медии съобщиха, че се очаква Spice

...
Ще се случи отново! Британски медии съобщиха, че се очаква Spice
Коментари Харесай

Spice Girls се събират отново по кралски повод

Ще се случи още веднъж! Британски медии оповестиха, че се чака  Spice Girls   да се съберат отново  изключително за коронацията на крал Чарлз III през май.

Очаква се поп иконите - в това число Виктория Бекъм - да излязат на сцената в цялостен състав като част от програмата на огромния кралски концерт, който се планира в рамките на охолно тридневно тържество.

Историята помни няколко срещи между момичешката група и Чарлз, който тогава беше принц на Уелс, по време на кариерата им.

Spice Girls ще излязат за първи пътна сцената в истинския си състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година



Тридневните празненства по случай коронацията на крал Чарлз ще се състоят сред 6 и 8 май.

" Кралските уредници доста желаят да обезпечат най-голямата английска момичешка група и Spice Girls  съществено обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност действителността е такава: коронацията е най-малко толкоз специфична, колкото и Олимпийските игри - уникален празник ", настояват източници. 

Изданието отбелязва, че предходната седмица Мел Би загатна, че групата се събира още веднъж за " скришен план " и това ще бъде оповестено напълно скоро.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР